Klasszis TopDesign 2023 – Győzni tudni kell, de néha egy ütős megjelenés is elég!

Szerző: | 2023.09.27 | Hírek

Már csak ezen a héten nevezhet Magyarország legnagyobb, legátfogóbb, a hazai teljes Horeca-ágazatot megszólító szakmai versenyére, a Klasszis TopDesign 2023-ra, amelynek során rangos hazai és nemzetközi zsűri bírálja el a beérkező pályaműveket, és ahol a közönségszavazás is fontos szerepet kap.

Az eredményhirdetésre Magyarország egyik legújabb, legkülönlegesebb budapesti szállodájában kerül sor – exkluzív körülmények közt.

A nevezési határidő: 2023. szeptember 29.

A pályázatok végső leadási határideje: 2023. október 6.

A nemzetközi szintű megmérettetés teljes folyamatát nemcsak a Klasszis Csoporthoz tartozó, a versenyt szervező Turizmus Online összes felületén (híroldal, hírlevél, közösségi platformok) kísérhetik figyelemmel a pályázók és a verseny iránt érdeklődők, hanem a szintén a Klasszis Csoporthoz tartozó további online nagyközönségi platformokon (Piac & Profit, Privátbankár.hu, Mfor.hu) is végig nyomon követhető minden fontosabb részlet, hiszen a kihirdetéstől kezdve a díjátadásig végig tudósítanak felületeiken erről a látványos szakmai megmérettetésről.

Idén három új izgalmas kategória került be a verseny lehetséges pályázati lehetőségei közé. Ezek egyike a tavalyi kiemelt kategóriának számító fenntarthatóság terület után (amelyet a téma fontossága miatt idén ismét szerepel a verseny során) most a vendégélmény az, amelyet megkülönböztetett figyelemmel vizsgál a zsűri, és amely idén legfőbb kategóriaként szerepel. Emellett bekerült a többi jelentős versenyzési lehetőség mellé a gyerekbarát és az állatbarát kategória is – vagyis ahol ilyen lehetőséget biztosítanak a vendégnek, bátran jelentkezhet az adott hely a versenyre.

Versenyre fel! Induljon el, és derüljön ki, ki kapja idén azon rangos díjak valamelyikét, amelyet immár nemcsak határon belül, hanem azon kívül is ismernek, és amely elismert brandként nagyon is számít abban az esetben is, amikor eldönti a vendég, hogy melyik szálláshelyet vagy vendéglátóhelyet keresse fel.

Minden további információ és a pályázatok beadásának lehetősége itt érhető el: https://klasszis.hu/rendezveny/klasszis-topdesign-2023
___________________________________________________________
A kiemelt képen a 2022-es verseny győztesei
Fotó: Bánkúti András

(X)