#KoccintsAszuval csatlakozási felhívás

Szerző: | 2016.11.15 | Események, Hírek

Hisznek abban, hogy a tokaji aszú a világ egyik legkülönlegesebb bora, ezért a Wineglass Communication az adventi időszakra fókuszálva létrehozta a #KoccintsAszuval elnevezésű közösségi kampányt. A program célja, hogy az ünnepi időszakban felhívja a figyelmet erre az egyedülálló bortípusra.

A közösségi, ünnepi összefogáshoz november közepéig már az Anyukám Mondta, a Buddha Bar Hotel, a Búsuló Juhász, a Costes Downtown, a Doblo, a Fat Mama Eatery, a Gundel, a Gusteau, a Jardinette, a Kistücsök, a Maison Bistro, a Promontor Kertvendéglő, a Soul Café, a Trattoria Pomo d’Oro és a vinoWonka csatlakozott.

Az akció három alapvető részből áll majd: egy, a Facebook felületén zajló kommunikációs és hirdetési kampányból, egy sajtó felé irányuló aktivitásból, amelynek célja, hogy minél több megjelenést kapjon a tokaji aszú, valamint egy éttermeket és borbárokat érintő programból.

A #KoccintsAszuval programban étteremként vagy borbárként oly módon vehet részt, hogy az alábbiak közül, tetszése és lehetőségei szerint egy vagy több opciót kiválaszt:

– az adventi időszakban pohárra kínál tokaji aszút és ezt havi/heti/aktuális ajánlatában kiemeli

– a desszertek között megjelenít egy pohár tokaji aszút is opcióként, mint önálló desszert

– egy tokaji aszúhoz illő desszertet úgy áraz be, hogy az a fogás mellett egy pohár tokaji aszút is magába foglaljon

– egy egyéb, nem desszert fogás esetében (pl. hizlalt máj pástétom) az étel árába az aszú kóstolás bekalkulálása.

 

Advent + karácsony: 2016. november 27- december 26.

A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, a csatlakozókat pedig megjelenítik a kampány Facebook oldalán és amennyiben van Facebook oldaluk, kedvelik majd a kampány oldala nevében. Abban az esetben pedig, ha olyan pincészettől kínál pohárral tokaji aszút, amely csatlakozott a #KoccintsAszuval programhoz, plusz egy megjelenést biztosítanak.

A #KoccintsAszuval borászati partnerei 2016-ban az Árvay, a Barta, a Béres, a Disznókő, a Grand Tokaj, a Hétszőlő, a Hímesudvar és az Oremus pincészetek.

Amennyiben osztozik velünk a tokaji aszúk iránti rajongásban, örülnénk, ha partnerünkként köszönthetnénk ebben a projektben.

Jelentkezési határidő: 2017. november 26.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Tóth Adrienn

Wineglass Communication

adrienn@wineglass-communication.hu

www.wineglass-communication.hu

+36-30-740-8261