Április 27-én, csütörtökön a Buddha-Bar Budapest a helyszíne a II. Disznókő Tokaji Koktélversenynek, ahol nem csupán a versenyzők mutatkoznak be, hanem izgalmas mesterkurzusokkal is készülnek a szervezők.

A megmérettetésen résztvevők egy izgalmas, több körös verseny keretén belül mutathatják be tudásuk és tehetségük legjavát, az ingyenes rendezvényre ellátogatók szabadon kóstolhatják a koktélkreációkat. A verseny rangját emeli, hogy a zsűritagok között megtalálható a Diageo World Class versenyén a világ legjobb bartenderének választott Jennifer Le Nechet is, aki a rangos megmérettetés történetének első és egyetlen női győztese. Erről további információk és jelentkezés: http://www.buddhabarhotelbudapest.com/hu/dining/special-events/ii-disznoko-tokaji-koktelverseny/

Az izgalmas verseny és a kötetlen koktélozás mellett érdekes mesterkurzusokra is várják a szakmabelieket.

A program:

14:00 – Buddha-Bar Étterem
Tanqueray Gin & Szakmai inspirációk Jennifer Le Nechet-től
Belépő: 10.000 forint /fő

Zsűrizési feladatai után a Diageo World Class versenyén a világ legjobb bartenderének választott Jennifer Le Nechet tart 60 szerencsés számára egy exkluzív mesterkurzust. Előadása alatt közelebbről is megismerteti a résztvevőkkel a Tanqueray Gint és a benne rejlő lehetőségeket, valamint pár koktél erejéig belekóstolhatunk a fiatal tehetség által kedvelt ízvilágba is. Ámulhatunk koktélkészítési technikáin, és talán kiderül az is, szerinte mik azok, amik kitolják a bartending szakma trendjeinek és kreativitásának határait.

16:00 – Buddha-Bar Lounge
Az Indiai-óceán rumjai

Belépő: 2.000 forint / fő
Ulric Voelkel-Nijs 20 férőhelyes előadásán az alábbi rumokat kósolhatják és ismerhetik meg a résztvevők:
• Gold of Mauritius
• Gold of Mauritius 5yrs Solera
• New Grove Plantation
• New Grove 5yrs
• Rom Club Spiced
• Rom Club Sherry Spiced

18:00 – Buddha-Bar Lounge
Variációk Fever Tree italokra
A belépés ingyenes
A II. Disznókő Tokaji Koktélverseny alatt szabadon kóstolható Fever Tree termékcsalád egy részletes előadás keretében mutatkozik be. A 20 fős mesterkurzuson a márkával kapcsolatos érdekességek mellett izgalmas – mondhatni játékos – termékbemutatóval készülnek a szervezők, ahol az alkoholmentes italok mellett Stolichnaya Elit Vodka és Copperhead Gin koktélvariációkat is kóstolhatnak a résztvevők.

20:00 – Buddha-Bar Lounge
A nagy ízválasztó – érdekességek a Blended és a Maláta whiskyk világából
Belépő: 5.000 forint / fő
A 24 fős exkluzív kóstolón az érdeklődők a következő tételekkel ismerkezdhetnek meg közelebbről:
• Caol Ila 12 years
• Auchroisk 13 years
• Berinnes 1998
• Single Grain Haig Club
• Johnnie Walker Black Label
• Johnnie Blenders Batch Red Rye Finish
• Johnnie Walker Blue Label

További információ jegyvásárlás: +36 1 799 7302, restaurant@buddhabarhotel.hu