Konferencia a gluténmentes éttermi kínálatról

Szerző: | 2018.04.10 | Alapanyagok, Hírek

Az Interreg Central-Europe program által támogatott FOCUS IN CD projekt keretében megvalósuló „Gluténmentes éttermi kínálat” pilot projekt bemutató – gondolatébresztő rendezvényét április 20-án délelőtt, a budapesi K+K Hotelben tartja.

Résztvevőként várják az éttermek, cukrászdák, szállodák, pizzériák, stb. tulajdonosait, szakmai vezetőit és munkatársait, azokat, akik nap mint nap találkoznak a coeliakiás vendégekkel. A célunk kettős: egyrészt szeretnék a figyelmet felhívni a gluténmentes étkezés iránti igények közül azokra, amelyeknek orvosilag megalapozott okai vannak, másrészt segíteni kívánnak azoknak, akik szeretnének minél többet megtudni a gluténmentes ételkészítés alapvető követelményeiről, feltételeiről.

A rendezvényre várnak olyan cégeket is, akik gluténmentes termékeket gyártanak, és ajánlják is azokat a vendéglátásban és a turizmusban érdekelt vállalkozásoknak, ezzel is platformot teremtve az ismerkedésre, kapcsolatfelvételre.

A programon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A teljes program itt olvasható.

A jelentkezési lap – amelyet a coeliac@t-online.hu e-mail címre kérik visszaküldeni, legkésőbb 2018. április 18-ig – itt található.