Könnyű, rugalmas, megbízható: eredeti tartozékok az iVario Pro-hoz a Rationaltól

Szerző: | 2023.10.03 | Hírek

Míg az éttermi szakácsok finoman szeretnének lefőzni egy adag szűzpecsenyét a sous-vide technológiával, addig a napközi, iskolai és kórházi menük általában nagy mennyiségű tésztát tartalmaznak. A RATIONAL iVario Pro mindkét esetben rugalmasan alkalmazkodik az egyes konyhák követelményeihez. A 30–500 adag étel elkészítéséhez a négy méreten kívül a konyhai univerzális készülék a tartozékok széles választékával is lenyűgöz, amelyek minden helyzetben kiemelkedő eredményeket és optimális munkafolyamatokat biztosítanak.

Az iVario a négyféle méreten kívül a tartozékok széles választékával is lenyűgöz

A főző- és olajsütőkosárral például a tészta automatikusan kiemelkedik a vízből, a szűrő lehetővé teszi az alaplé egyszerű és biztonságos öntését, a szakácsok pedig első osztályú eredményeket érhetnek el a serpenyő alaprácsával, beleértve a sous-vide főzést is. A Rational weboldalán található új videók röviden és tömören mutatják be a helyes kezelést, valamint még könnyebbé és hatékonyabbá teszik az iVario-val való munkát.

„Legyen szó 16 kiló sült krumpliról egy óra alatt az iVario Pro 2-S-ben vagy 15 kiló tészta lefőzéséről 22 perc alatt az iVario Pro XL-ben. A sütőkosarakkal együtt az iVario gyors és precíz főzést tesz lehetővé, lehet az tészta, rizs, rántott termékek, sült vagy főtt ételek – akár nagy mennyiségben is” –  mondja Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója. A kívánt eredmény elérése után az AutoLift automata emelő-süllyesztő mechanizmussal a főző- és sütőkosarak automatikusan kiemelésre kerülnek a forró folyadékból. A termék könnyedén leereszthető és eltávolítható a fogantyúk ergonomikus elhelyezésének köszönhetően is. „Ezzel elkerülhetők az olyan hibák is, mint például a tészta túlfőzése, és ezáltal a felesleges pazarlás” – mondja Szekeres Tibor. További előnye, hogy a forrásban lévő víz többször is felhasználható, mivel nem kell leengedni.

Az AutoLift mechanizmusnak köszönhetően a főző- és sütőkosarak automatikusan emelkednek ki

Ha például továbbra is ki akarja üríteni a vizet, vagy le szeretné szűrni a húslevest, használhatja az iVario szűrőedényt. A folyadék a beépített szelepen keresztül leereszthető, vagy a serpenyő megdöntésével összegyűjthető – egyszerűen, biztonságosan és fáradságos folyamatok nélkül.

Az iVario szűrőedény használata egyszerű, biztonságos és könnyű

A sous-vide főzés az iVarioban is jól működik. A serpenyőalap-rács egyszerűen behelyezhető, hogy megakadályozza a közvetlen érintkezést az étel és a serpenyő alja között. Ezután a szokásos módon készíthetjük a vákuumzacskós halfilét vagy báránycombot, mondjuk, spenóttal a tetején, és vízben, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig főzzük. Az eredmény lenyűgöző: „Minimális súlyveszteséggel a hús puha lesz, valamint az ízek és a tápanyagok megmaradnak” – mondja Szekeres Tibor.

A serpenyőalap-rács megakadályozza, hogy az étel a serpenyő aljához érjen

Az eredeti tartozékokkal kombinálva az iVario tökéletesen alkalmazkodik a konyha egyedi követelményeihez, így kiváló eredményeket és optimális munkafolyamatokat garantál. Az új videók a helyes kezelést és alkalmazási példákat mutatják be, a többi tartozékkal kapcsolatos információk mellett a www.rational-online.com oldalon találhatók.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Csatlakozzon főzőbemutatóinkhoz vidéken is:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/expertkitchen/hungary/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.: +36 30 200 8212
E-mail: rational@rational.hu
Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)
___________________________
Képek: Rational