Kóstolótúrák a Street Food Éjszakáján

Szerző: | 2017.04.11 | Események, Hírek

Negyedik alkalommal jelentkezik május 19-én a budapesti Street Food Éjszakája, melynek célja, hogy megmutassa, mire képes a magyar street food, hol tart ma az irányzat és milyen újdonságokkal találkozhatunk az eddig megszokott kedvencek mellett.

Ezen az estén – a korábbi alkalmakkor megszokottaknak megfelelően – 40-50 street food bár és food truck fog Budapest különböző pontjain legalább 20%, de nem ritkán féláras kedvezményeket kínálni étlapja egyes elemeire (vagy akár a teljes egészére). Emellett, a tavaszi estére való tekintettel kézműves üdítőkkel és kézműves sörökkel kiegészített, csak ezen az estén elérhető menüt is rendelhetünk, melyhez szintén egyedi, SFÉ-áron juthatnak hozzá a műfaj szerelmesei.

Az idei év fontos újdonsága, hogy a közönség kéréseinek megfelelően, az alapvetően nagy adagok mellett kóstolófalatokkal is készülnek a résztvevőknek. És a szervezők most először kóstolótúrával is készülnek, amelyen a street food-osok kisebb ízelítőkkel készülnek repertoárjuk bemutatására.

A Street Food Éjszakája a többi gasztrorendezvénnyel szemben nem egy helyre hívja össze az ételeket és italokat kínáló egységeket, hanem minden egyes street food bár saját üzlethelyiségére fókuszál. A kedvezmények, a kóstolók és különleges ajánlatok által a közönségnek lehetősége van új helyeket felfedezni és olyan ételeket is kipróbálni, amire korábban nem kerített sort. Az akcióhoz csatlakozott street food helyeknek pedig a mindennapi repertoárral és a megszokott minőségben tudják kiszolgálni az érdeklődőket, amihez sokszor egy food truck-os, vagy egyéb kitelepülésen nem adottak a feltételek.

További információ: https://www.facebook.com/events/1469846426420172/