Közeledik a régió legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása

Szerző: | 2020.01.15 | Hírek

Kevesebb, mint egy hónap és megnyitja kapuit a Sirha Budapest, mely 2020. február 4-6. között számos újdonsággal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A kiállításra már érdemes most regisztrálni a www.sirha-budapest.comweboldalon, hiszen a szakembereket számos újdonság várja majd február elején. Ezek közül az egyik legjelentősebb a Jeunes Chefs Rôtisseurs, melyen 27 év alatti séfek mérik össze tudásukat.

Másik újdonság a Sirha Business Café, ahol a pék, cukrász, kávé és bár szektorban tevékenykedők vehetnek részt tematikus workshop-okon, de számos aktuális konferencia zajlik majd olyan szövetségek előadásaival, mint a NÉBIH, a KÖZSZÖV, a Magyar Pékszövetség, a Felelős Gasztrohős, vagy a CSAOSZ.

De természetesen nem maradnak el az olyan világszínvonalú programok sem, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, a Közétkeztetési Szakácsverseny, vagy a Sirha Budapest Desszert Verseny.

A díjmentes szakmai regisztráció, valamint a részletes programok megtalálhatók a www.sirha-budapest.comoldalon.A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.