Közönségszavazás a Torkos Csütörtök logóra

Szerző: | 2016.01.06 | Események, Hírek

A Torkos Csütörtök logópályázatának végéhez érkezve, a héten közönségszavazás keretében derül ki, kinek az alkotását láthatjuk ezentúl a Torkos Csütörtök új jelképeként.

A 266 pályázóból előzsűrizés során a Magyar Turizmus Zrt. munkatársai választották ki azt a négy pályaművet, melyek közül a nagyközönség a január 5-8. között tartandó online szavazással fogja kiválasztani a nyertest.

A Magyar Turizmus Zrt. február 11-én ismét megrendezi a nagy népszerűségnek örvendő Torkos Csütörtököt. A sikeres éttermi akció 11. születésnapja alkalmából már egy teljesen új arculattal fogja várni a vendégeket.

Az idei Torkos Csütörtök egyben a „Gasztroélmények Évének” nyitánya is lesz. E tematikus év keretében az ízeké, a magyar termékeké és hagyományoké lesz a főszerep. Továbbá 4-5 nagyszabású gasztronómiai esemény mellett számos egyéb kulináris program várja majd az érdeklődőket az év során.

A Torkos Csütörtök arculatának megújítását célzó logópályázatot hatalmas érdeklődés övezte, közel 300 pályamű érkezett be a felhívás nyomán. A kötelező elemek mellett a logók tervezésekor fontos tényező volt, hogy a logó kreatív, humoros és szerethető legyen.

A Társaság nemcsak a logó tervezése során, de a végső döntésnél is a nagyközönség segítségét kéri. Szavazni a https://www.facebook.com/elmenyitthon/app/362869347252085/ Facebook-oldalon lehet.