Lapozzon bele az Ízes Magyarországba!

Szerző: | 2019.08.01 | Hírek

Az Ízes Magyarország című magazin legújabb száma nálunk online is elérhető.

A legtöbb településen akad egy dédelgetett helyi termék, amelyet büszkeséggel emlegetnek az ott élők, avagy generációról generációra hagyományozódott recept, amit féltett kincsként őriznek a családok. Ünnepi alkalmakkor azonban mindezt szívesen megmutatják a messziről jött vendégeknek is.

Ezeket az ünnepi alkalmakat, az ország településein rendezett gasztronómiai fesztiválokat mutatja be az Ízes Magyarország magazin.

Augusztusban Szatmárcsekén végigkísérheti az igazi, „mindenmentes” szatmári szilvalekvár készítésének fáradságos folyamatát, Tatán maguk a termelők kóstoltatják a Széchenyi István által is kedvelt karakteres neszmélyi borokat. Fertőd múltidéző fesztiválján egyaránt ízelítőt kaphatunk a barokk kor feledésbe merült ételeiből és pompájából, Szegeden pedig a magyar kultúra legjavaként csupa hungarikumot tálalnak fel.

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kiadásában megjelent Ízes Magyarország magazin sok-sok tippet ajánl a gasztrofesztiválok környékén található látnivalók, élmények felfedezéséhez is.

A magazin országszerte elérhető a megyei napilapok augusztus 1-jei számába behúzva önálló mellékletként, az alábbi képre kattintva pedig online is végiglapozható.

A kiadvány fő támogatója: