Lapozzon bele az új Ízes Magyarország magazinba!

Szerző: | 2019.09.12 | Hírek

Vége a nyárnak, de nem az utazások időszakának! Az Ízes Magyarország magazinban számos ötletet talál a következő hetekre, miként hozhatja ki a legtöbbet egy őszi gasztoutazásból.

Borvidékeinken megérett a szőlő, a gazdák sok helyütt szélesre tárják a pincék kapuját és szívesen kóstoltatják büszkeségeiket. Élje át, mennyivel maradandóbb élmény meginni egy pohárka jó bort ott, ahol termett –Móron az ezerjót, Szekszárdon a kadarkát, a Badacsonyban a kéknyelűt, a Mátrában a leánykát!

A következő hetekben Kőszegtől Tokajig, Villánytól Gyöngyösig egymást érik a szüreti fesztiválok, amelyek nemcsak az egyre jobb minőségű hazai borokról, hanem a hozzájuk simuló ízes tájjellegű ételekről és a színpompás helyi népviseletek felvonulásáról is szólnak.

De a túracipőjét se hagyja otthon! Barangolja be az őszi Mátrát, mártózzon meg a Balaton-felvidék természeti szépségeiben föld felett és alatt, ismerje meg a hortobágyi puszták és halastavak vadvilágát!

Az Ízes Magyarország magazin új száma gasztronómiai fesztiválokat ajánl az ország minden régiójából és mellé tippeket a környéken található látnivalók  felfedezéséhez.

LAPOZZON BELE ITT!

A magazin országszerte elérhető a megyei napilapok szeptember 12-i számába behúzva önálló mellékletként.

A kiadvány főtámogatója: