Light lesz az Etyeki Piknik

Szerző: | 2020.09.02 | Hírek

A klasszikus Piknikre még mindig várni kell egy kicsit, de szeptember 5-6-án már kinyitnak az etyeki Gasztrosétányon a pinceajtók és a Piknik Kódex útmutatásait betartva, az egyes helyszínek befogadóképességét figyelembe véve várják a kikapcsolódni, kóstolni, e-bike-túrázni vágyókat. 

A szüreti Pikniket szeptember 5-6-ra tervezték a szervezők, és ugyan arra még várni kell, hogy ezt a megszokott formában rendezhessék meg, de Etyeki Piknik LIGHT néven az óvintézkedéseket betartó módon már várják az érdeklődőket. A helyi vendégvárók a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve alapján alkották meg azt a Piknik Kódexet, amely a biztonságos és kulturált kikapcsolódást lehetővé teszi. 

A programok és az izgalmas gasztronómiai kínálat mellett minden helyszínen feltüntetik annak befogadóképességét is, erre érdemes a vendégeknek is odafigyelni a programjaink szervezése közben. Választani lesz miből, mert a vezetett e-bike túrától kezdve, a szabadtéri fotógalérián és boros csapatjátékokon keresztül a sétalovaglásig és harmonikazenéig terjed a kínálat, nem beszélve a borkóstolókról és izgalmas ételekről, amelyek ezúttal is várják az ínyenceket Etyeken. Érdemes letölteni az ingyenes e-tyek alkalmazást, ahol minden vendégváró programja, befogadóképessége és útbaigazító információja megtalálható.  

További részletek ITT