A magánvállalkozásokat ünnepelte a METRO

Szerző: | 2017.10.11 | Céghírek, Hírek

Október második keddje a Magánvállalkozások Napja, és ebből az alkalomból a METRO különféle eszközökkel, nem utolsósorban áruházi akciókkal, hanem kampánnyal is ösztönözte vendéglátó partnereit, hogy ezen a napon minél többen adjanak különleges kedvezményeket a hozzájuk betérőknek.

Közel 2000 hazai vendéglátóhely csatlakozott a METRO Magánvállalkozások Napjához, és jelentős árengedményekkel és egyéb, különleges ajánlatokkal várják a vendégeket.

A Magánvállalkozások Napját olyan neves séfek is népszerűsítették, mint Vomberg Frigyes, a magyar Bocuse d’Or Akadémia csapatának felkészítője, Jáhni László és Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfjei, Galgóczi Gábor, a La Perle Noir séfje és Horváth Csongor, a Neked Főztem Gasztrokocsma tulajdonosa. A mesterszakácsok ezúttal arra vállalkoztak, hogy a METRO széles választékából 10 perc alatt válogatnak össze alapanyagokat egy ínyenc fogáshoz. A METRO Gasztroakadémián a négy kiváló séfnek villámgyorsan kellett „kifőznie”, hogy mit készítsenek, hogy aztán két óra alatt a lehető legtöbbet hozzák ki abból, ami a kosarukba került a Gasztroakadémia professzionális konyhájában.

Az áruházlánc kínálatából Vomberg Frigyes sütőtökkel megbolondított kacsamellet, Jáhni László tűzhús technológiával készült borjúpörköltet, Galgóczi Gábor algasalátával tálalt arany durbincsot és borotvakagyló vinegrettet, Horváth Csongor pontyfilét petrezselymes mogyoró pestoval, sáfrányos halleves mártással és édesköményes raviolival készített.

Négy séf, tíz perc, végtelen gasztroélmény from Leskó Tamás on Vimeo.