A BOTANIQ Turai Kastély Clarisse étterme nyerte el idén a „Magyarország legjobb fine-dining éttermének” járó díjat az International Dining Awards versenyén, ahol több mint 100 kategóriában mérettetik meg magukat az éttermek. A versenyen a Clarisse mind a szakmai zsűri, mind a közönségszavazatok alapján is a legjobbnak bizonyult kategóriájában.
A Budapesttől mintegy 50 kilométerre elhelyezkedő kastély és étterme egyedi vacsoraélményt kínál látogatóinak. A szerdától-szombatig, 18:30-23:30-ig zajló vacsoraesteken évszakonként változó menüsor és ételek kerülnek a tányérokra, a melyek a kastély környezetét és a lokális ízeket mutatják be a vacsora résztvevőinek.
Az étterem csapata a szezonálisan megújuló menüt a vendégek visszajelzéseit figyelembe véve változtatja, így kialakítva egy olyan ételsort, amely minden elvárásnak megfelel.
A tányérokon a vadhúsok mellett megjelenik a pisztráng, a kacsa, a desszertben pedig fellelhetők az idénygyümölcsök is, például a birsalma és a birskörte. Az ételek mellé kétféle borsor, egy koktélsor és egy alkoholmentes italsor is párosul.