Már kaphatók jegyek a Gourmet Fesztiválra

Szerző: | 2016.03.16 | Események, Hírek

Elindult a jegyértékesítés az idén a szokásosnál korábban, május 12-15. között, a pünkösdi hétvégén megrendezendő Gourmet Fesztiválra.

A korai időpont oka, hogy a fesztivál a SIRHA Budapest és a Bocuse d’Or Europe folytatásaként, mi több, utóbbi zártkörű búcsúeseményeként „Bajnokok reggelijével” várja a kontinens legjobb szakácsait és segítőiket, valamint a nemzetközi sajtó képviselőit. Ám nem ez az egyetlen kapcsolódási pont: a fesztivál a versenyhez hasonlóan a vadakat és a halakat állítja középpontba, és színpadán főz majd a versenyen hazánkat képviselő séf és csapata, és idén is lesznek külön foglalható exkluzív Bocuse d’Or vacsorák.

A Gourmet Fesztivál persze idén is Magyarország legjobb ízeit, a csúcsgasztronómia fővárosi és vidéki éttermeit, minőségi borászatokat, pálinka- és sörfőzdéket, cukrászatokat és izgalmas gasztro-manufaktúrákat vonultat fel, mellettük a stílusos vidéki éttermek (SVÉT), válogatott fővárosi street-food helyek, újhullámos cukrászdák, a legjobb ázsiai ízek, valamint megannyi előadás és bemutató teszi majd teljessé a kínálatot.

További információ: http://sziget.hu/gourmetfesztival