Már zajlik a lángosok versenye

Szerző: | 2017.06.15 | Céghírek, Hírek

A Vénusz idén is kíváncsi arra, hogy melyek a lángos rajongók kedvenc büféi, ezért immár hatodszorra indította el a Lángos Voks szavazást a www.langosvoks.hu oldalon, ahol nemcsak voksolni, hanem keresni is lehet.

A lángos készítés egyik elengedhetetlen része a minőségi napraforgó étolaj, amelyben elmerülve aranylóra és ropogósra sül a kelt tészta, így ebből egy népszerű lángosozónak sosem lehet elég. Éppen ezért az idei versenynek ismét nagy a tétje, hiszen a lángossütők a „Vénusz kedvenc lángosozója 2017” cím mellett 500 liter Vénusz napraforgó-étolajért szállnak versenybe, amely akár egy szezonra is elegendő lehet. A képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára álló lángosozók 300, illetve 200 liter napraforgó-étolaj nyereményben részesülnek. Közkedvelt nyári úti célként a balatoni régió ebben az évben is kiemelt figyelemben részesül, ezért külön kategóriában indulnak a tó környéki helyek, amelyek legjobbja szintén 500 liter étolajat nyer.

A Lángos Voks 2017. június 6-tól meghosszabbított határidővel egészen augusztus 31-ig tart, és idén is megéri szavazni, hiszen a verseny végén a voksolók között a Vénusz öt értékes ajándékot sorsol ki.

További információk: www.langosvoks.hu