Meghosszabbított jelentkezés a SVÉT-re

Szerző: | 2016.09.05 | Események, Hírek

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők kibővítették a helyek számát és szeptember 6-án ismét lehet foglalni a Stílusos Vidéki Éttermiség szeptember 11-én nagyszabású rendezvényére Veszprémben.

A Chianti Étterem meghívására érkező konyháknak az Örökségünk és kreativitásunk mottó jegyében kell készíteniük hagyományos magyar, illetve modern fogást.

A stílusos vidéki éttermiség nagy, őszi közönségtalálkozója klasszikus vasárnapi ebédet rekonstruál majd. A gasztrorandevú a megyés püspök áldásával veszi kezdetét, ezután a Baricska Csárda cigányzenekara eleveníti fel a Jó ebédhez szól a nóta című rádióműsor  elévülhetetlen érdemeit.

Az esemény a helyi éttermeknek is lehetőséget ad a bemutatkozásra, így az Oliva Étterem és a Villa Medici is jelen lesz. A 15 SVÉT-tag mellé felsorakoznak a SVÉT-tagságra váró, úgynevezett aspiráns-éttermek, így a Spaletta (Kecskemét), a Jankovich Kúria (Rácalmás), és a Kővirág (Köveskál), az éttermek száma ezzel 20-ra nő.

A rendezvényre a belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, ezért aki az első körből kimaradt, szeptember 6-án 12 órától még jelentkezhet a http://veszpreminfo.hu/record/svet-8-0-veszprem oldalon.