A tartalomból:
Hírek
Sirha 2022
Kiállítás a virtuális térben is.
Múlt évi mérleg
Farm-to-forktól a dark kitchen robbanásig
Mi valósult meg a tavaly év elején megjósolt gasztrotrendekből?
Főfogás
Csapatépítő vagy csapatromboló gasztroelem?
Borravaló – egy szakács szemével.
Akadálymentes vendéglátás
Asztalfoglalás kerekesszékkel
Fenntartható
Ne játssz a vízzel!
A fenntartható vízfogyasztás jelene és jövője a vendéglátóhelyeken.
Az élhető jövőért: páratlan hatalom a vendéglátók kezében
Vajon élünk-e vele?
Példaérték
10 okos megoldás
A pandémia pozitív eredménye a hazai vendéglátásban.
Növényi
Beérett a Naspolya
Nyers–vegán–édes sikertörténet
Hazai
„Úgy érzem, megérkeztem”
Langer Gábor otthonra talált Somlón.
Innovatív
Afrikai harcsa termálvízben, szentesi paprikával tálalva
Az OMÉK-on díjazták az ötletet.
Renomé
„Hollókő nem egy skanzen”
A Gasztro FolkTrend-díj nyertese: a Hollóköves Bisztró
Desszert
Habos: édesek és kávé
A pannonhalmi Pausából Győrbe vezet az ikonikus sütemények titka.
Kitekintő
Görög napsütés magyar üvegbe zárva
Kistermelői görög olíva magyar piacokon.
Közétkeztetés
Ízlett, vagy nem ízlett?
Szavazz a menzán!
Italtrend 2022
Moktél, kannabisz és probiotikum
Egészségtudatos italok, merész ízek, bűntudat nélküli kényeztetés.
Bor
Az Év Bortermelője: Nyúlné dr. Pühra Beáta
„Aki merész, annak a borai is hozhatnak váratlan újításokat.”
A zsuppos bor, amiért többet fizettek, mint a tokaji aszúért
A szentendrei szerb borok nyomában.
Kávé
Ritka ékszer: a kubai kávé
Szenvedély, életszeretet és a kubai emberek örök optimizmusa.