Megjelent a Magyarország vár magazin augusztusi száma – lapozzon bele!

Szerző: | 2023.08.01 | Hírek

Újra teljes gőzzel dübörögnek a szabadtéri fesztiválok. Ilyentájt minden hétvégére jut nem is egy nagyszabású esemény szerte az országban, amelyért önmagában érdemes útra kelni.

Magazinunkban hónapról hónapra könnyen áttekinthető fesztiváltérképet állítunk össze az ingyenes fesztiválok kínálatából szemezgetve, és ezúttal bizony nehéz volt válogatni, melyiket is hagyjuk ki a rengeteg szuper programlehetőség közül.

Kösse össze a fesztiválozást és a nyári vízparti örömöket új helyszínek felfedezésével, ismerje meg a környék természeti és történelmi értékeit is! Ehhez mi is adunk ötleteket a Magyarország vár magazin augusztusi számában. Megmutatjuk, hogy a strandoláson túl mennyi érdekes látnivaló, aktív kikapcsolódási lehetőség várja a Velencei-tó körül, mit rejteget a régi fényében pompázó tatai Esterházy-kastély, és a főváros dzsungelében is ajánlunk olyan kevéssé ismert helyszíneket, amelyek feltöltik és elvarázsolják. De ha ennél is csendesebb élményekre vágyik, vesse be magát a Bakonyba, eredjen Petőfi nyomába az alföldi rónaságon, vagy nevezzen be egy kenutúrára az egyik legbájosabb hazai folyónkon, az Ipolyon.

A legfrissebb lapszámot itt lapozhatja végig >>>

________________________________________________________________________________________________________

A lap főtámogatója: