Megjelent a Magyarország vár magazin, lapozzon bele a decemberi számba!

Szerző: | 2023.12.04 | Hírek

Jobb, elégedettebb és boldogabb emberré válunk, ha tárgyak helyett élményekre költünk – állítják pszichológusok.

Egy jól sikerült közös program, kirándulás, városlátogatás biztos, hogy maradandóbb emlék lesz, mint egy sokadik pulóver, illatszer vagy egy újabb kütyü. Olyan, amely még évekkel később is megmelengeti a szívünket, ha csak rágondolunk. Tegyen hát idén élményajándékot a karácsonyfa alá! Legyen az akár egy múzeumi belépő, kényeztető masszázs valamelyik fürdőnkben, borvacsora egy kellemes étteremben, netán hosszú hétvége egy vidéki wellness-szállodában.

A Magyarország vár magazin idei hat lapszámával számos felfedezésre váró hazai tájra, városba, attrakcióhelyszínre kalauzoltuk el olvasóinkat, most, az év vége közeledtével érdemes fellapozni őket újra, ötletet meríteni, hogy mivel lepjék meg szeretteiket és szerezzenek igazi örömöt számukra.

A korábbi lapszámainkban megjelent cikkeket online is elérhetik a Turizmus.com oldalán, a Magyarország vár kifejezésre rákeresve.

A karácsonyi ráhangolódáshoz decemberi lapszámunkból kiemelten ajánljuk figyelmükbe a pannonhalmi főapáttal készült interjút és a lélekemelő zarándokutakról készült írásunkat. Tervezzenek be egy év végi kirándulást az ünnepi díszvilágításban pompázó Budapestre, látogassanak el a belvárosi karácsonyi vásárok egyikébe is. Vidéki városaink közül ezúttal a 2023-ban Európa Kulturális Fővárosa címet viselő Veszprémet ajánljuk, amely számos újdonsággal várja látogatóit, Kecskemétet pedig igazi családi úti célként érdemes feljegyezni a bakancslistájukra.

Az idei utolsó lapszám lapozható formátumban elérhető ezen a linken.

________________________________________________________________________________________________________

A lap főtámogatója: