Megjelent a Magyarország vár magazin, lapozzon bele!

Szerző: | 2021.12.02 | Hírek

A Turizmus Kft. gondozásában készült és december 2-án megjelent belföldi utazási magazin lapozható formátumban már elérhető weboldalunkon.

A Magyarország vár magazin készítői az elmúlt fél évben arra törekedtek, hogy olyan csodaszép, különleges vagy éppen izgalmas hazai látnivalókat, ismert és felfedezésre váró értékeket osszanak meg önökkel, amelyek kedvéért érdemes kilépni a lakásból és útnak indulni, amelyeket a saját szemünkkel kell látni, át kell élni a varázsukat – nem csak virtuális formában gyönyörködni bennük az interneten.

A téli hónapoknak is megvannak a sajátos örömei: a hazai sípályák fejlesztésének köszönhetően egyre több helyen lehet siklani a havas lejtőkön, csúszkálni a jégpályákon, „dzsungeltúrára” indulni a pálmaházakba és leereszkedni barlangjaink rejtelmes mélyére. Hatodik, és ebben az esztendőben utolsó lapszámunkban is számos úti tippet adunk, Győrtől Szegedig, Villánytól Zemplénig.

NÉZZE MEG A MAGYARORSZÁG VÁR MAGAZIN DECEMBERI SZÁMÁT ITT! >>>

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány kiadásában megjelent belföldi utazási magazin nyomtatott formátumban elérhető a december 2-án megjelent megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse behúzva a Figyelőben, a Világgazdaságban, a Nemzeti Sportban, a Borsban, a Ripost 7-ben, a Magyar Nemzetben, a Mandinerben vagy a Szabad Földben.

És már lehet tervezgetni a jövő évre is! Lapozzák fel újra a lapszámokat, vagy a turizmus.com oldalán ezen a linken összegyűjtve az összes eddig megjelent cikket megtalálják online is.

A lap főtámogatója: