Megjelent a novemberi Csodás Magyarország magazin!

Szerző: | 2020.11.06 | Hírek

A belföldi utazási magazin idei utolsó lapszámát vehetik kedden kézbe olvasóink. A Csodás Magyarország lapozható formátumban elérhető a turizmus.com-on.

Amikor nyár elején útjára indítottuk a Csodás Magyarország magazint, már tisztában voltunk vele, lehetetlenség lesz az idei, minden szempontból rendhagyó évre betervezett hat lapszámban hazánk teljes turisztikai kínálatát felvonultatni. Akik az elmúlt hónapokban hűségesen velünk tartottak, reméljük, sokszor kaptak kedvet az utazáshoz, kiránduláshoz, Magyarország kimeríthetetlen csodáinak felfedezéséhez.

Olvasóink idei utolsó lapszámunkat vehetik most kézbe. LAPOZZON BELE A CSODÁS MAGYARORSZÁG MAGAZINBA ITT! >>>

A túrázáshoz sosincs rossz idő, csak – ahogy mondják – rossz öltözet. Novemberben is lehet bringázni, például Tatán és környékén; vízparti sétákat tenni Budapesten; lelassulni a Körösök partján.

A beltéri programokat keresőknek ajánljuk büszke váraink mesélő kiállításait vagy az interaktív tudományos élményközpontokat, ahol az egész család játszva „okosodhat”. Veszprém, Kőszeg és Vác barokk csodái, lebilincselő múzeumai pedig évszaktól függetlenül is lenyűgöző látványosságok.

Ha idén nem sikerült annyiszor útra kelniük, ahányszor szerették volna, tervezzenek és álmodozzanak tovább! A turizmus.com oldalán a Csodás Magyarország címrerákeresve online elérhető a magazinban megjelent összes cikk. Készítsenek bakancslistát azokról a közeli és távoli hazai helyekről, ahova mindenképpen szeretnének eljutni.

Kívánjuk, hogy az álmok teljesülését jelző pipák is mielőbb a kiszemelt úti célok mellé kerülhessenek, mert Magyarország az év minden napjára tartogat élményeket!

 

Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány


A magazin nyomtatott formátumban elérhető az október 27-jén megjelent megyei napilapok önálló mellékleteként, az országos terjesztésű lapok közül keresse a Blikkben, a Világgazdaságban vagy a Magyar Nemzetben!

A kiadvány főtámogatója: