Allergénekről, szakképzésről, kézműves borokról és kraft sörökről, mintamenzáról, kertvendéglőkről, konyhai Brexitről egyaránt olvashatnak a legfrissebb számban.
Az év kilencedik hónapja most nem csupán az iskolakezdést, hanem a szakképzési törvény bizonyos módosításának hatályba lépését is jelentette – mostani számunkban körbejártuk ezeket a változásokat. Alapos körképet készítettünk a leggyakoribb, élelmiszerekben található allergénekről és ezek hatásairól, és mutatunk egy pillanatképet a hazai vendéglátás helyzetéről. Nosztalgiáztunk kertvendéglőkben és áttekintettük az angol konyha történelmét. Emellett ellátogattunk Tarcalra, a Dél-Dunántúlra, Kesztölcön bort, Albertirsán pálinkát kóstoltunk, és megnéztük, mit is főznek a kőbányai Főzdeparkban.
A Vendéglátás magazin előfizethető itt: www.vendeglatasmagazin.hu/elofizetes