Gasztronómiai fesztiválok augusztus 23. és szeptember 11. között országszerte, és tippek a környéken található látnivalók, élmények felfedezéséhez.

A következő hétvégéken Törtelen birka, Szolnokon marha, Szegeden hal, Zalaegerszegen vad kerül a település gasztroünnepén a bográcsokba. A Tokaj-hegyaljai Mádon és a Buda környéki dombok között megbújó Etyeken a hagyományos ízeket kreatívan újragondoló újhullámos gasztronómia nyújtotta örömöknek lehet részese.

Az Ízes Magyarország magazin új számából kiderül, hova érdemes elutazni a finom falatok és a jó borok kedvelőinek augusztus 23. és szeptember 11. között.

De ne csak a finom falatokra figyeljen oda!

Csodálja meg a környéken egy-egy régi templom szépen faragott köveit, hallgassa meg a helyi mesemondók ízes történeteit, vagy csak üljön ki egy kávézó teraszára bámészkodni, és hagyja, hogy átjárja a hely hangulata.

Ezekhez a felfedezésekhez is számos tippet ajánl az Ízes Magyarország magazin.

LAPOZZON BELE ITT!

A kiadvány országszerte elérhető a megyei napilapok augusztus 23-i számába behúzva önálló mellékletként, vagy az alábbi térképre kattintva online is végiglapozható.

A kiadvány főtámogatója: