Megjelent a Vendéglátás Magazin júniusi száma

Szerző: | 2019.06.05 | Hírek

Legfrissebb számunk tartalmából.

Júniusi lapszámunkban igyekeztünk igazán nyári és színes témákkal előállni. Folytatjuk cukrász sorozatunkat, és ezúttal példamutató vidéki cukrászatokat mutatunk be nagy összeállításunkban.

Ha nyár, akkor persze beach food! Szétnéztünk szerte az országban, hogy melyik vízpartunkon hogyan állnak a strandbüfék, és milyen kínálattal lehet ma Magyarországon kitűnni a tömegből. Összeállításunkban természetesen nem csak balatoni helyek szerepelnek, hiszen strandételekre számos más helyen is szükség és igény van.

Borászat rovatunkban Laposa Bencét kérdeztük, aki elősorban a Balaton Borról és a Balatoni Körnek köszönhető regionális összefogásról beszélt lapunknak.

Utánajártunk, mi az Aum étterem titka, miért rajong érte a szakma. Varga Dániel elmondta, hol keresendők a Flórián téri fúziós őrület gasztronómiai gyökerei.

Megkérdeztünk egy szakértőt, miért olyan nagy presztízsű és mégis felszínesen ismert alapanyag a szarvasgomba, és mi a helyzet az itthon megtalálható terméssel.

Zsidai Royt arról faggattuk, mi az, amit minden pályakezdőnek elmondana, és hogy hogyan lehet ma fiatalként érvényesülni és karriert befutni a vendéglátásban.

És ez nem minden! Bízunk benne, hogy tartalmasnak és hasznosnak találják a magazint ebben a hónapban is.