Legfrissebb számunkban lapunk 60 éves születésnapja alkalmából időutazásra hívjuk az olvasókat, bepillantunk a Bocuse d’Or magyar kulisszái mögé, körbejárjuk az élelmiszer eredetű megbetegedéseket, beszélgetünk a La Perle Noire séfpárosával és a Nano kreatív vezetőivel.
Ellátogatunk az Első Mádi Borházba és az esztergomi Beerfortba, valamint varsói helyszínekre. Meződi Alice pályafutásáról, Gere Attila a bioművelésről, Schillinger Attila pedig a Sörszövetség elmúlt két évéről mesél, és kiderül, hogy a bikavérek párbaja sokkal inkább az összefogásról, mint a vetélkedésről szól.
A most induló, Csináljunk jó éttermet! sorozatunkban pedig tanácsadóink a hazai vendéglátók napi problémáikra keresnek megoldást, és ezt terveik szerint meg is osztják az olvasókkal.
A Vendéglátás magazin itt fizethető elő.