Megjelentek az országtorta versenykiírások

Szerző: | 2016.10.19 | Céghírek, Hírek

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a 2017. évre is meghirdeti a „Magyarország Tortája” versenyt, valamint az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal együttműködve a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt.

A Magyarország Tortája pályázat továbbra is nyitott, az Ipartestület rendes tagjain kívül is nevezhetnek cukrászdák. A versenyre azonban csak cukrászdák, vagy vendéglátó tevékenységet folytató vállalkozások nevezhetnek, magánszemélyek nevezését nem fogadják. Minden versenyző maximum 2 db tortával nevezhet.

A nevezési díj ipartestületi tagok számára 2016. december 31-ig: 5.000 Ft / torta, 2017. január 1-31. között 10.000 Ft / torta.

Nem ipartestületi tagok számára a nevezési díj 30.000 Ft / torta.

Új, kreatív ötleteket, elsősorban magyaros ízvilágú, az ünneppel összefüggésbe hozható tortákat várnak. Külön felhívják a nevezők figyelmét, hogy NE már évek óta árusított tortáikkal nevezzenek, a verseny egyik célja, hogy új, kreatív magyar receptek és sütemények keletkezzenek általa. A korábbi években a versenyre már nevezett tortával nem lehet nevezni!

További részletek és versenykiírás ITT

 

A Magyarország Cukormentes Tortája program célja a cukrászok egészségtudatos táplálkozás iránti elkötelezettségének erősítése, ennek érdekében ÚJ, hozzáadott cukor nélküli receptek és technológiák bevezetése a cukrászatokba.

A verseny nyílt: olyan cukrászdák is pályázhatnak, melyek nem ipartestületi tagok. A nevezés díjtalan, több tortával is lehet nevezni. Nevezési határidő: 2017. január 31.

További részletek és versenykiírás ITT.