Megnyílt a Bistro Fine

Szerző: | 2016.03.01 | Hírek, Konyha

Március elsején – a Hotel Moments Budapest nyitásával egyidejűleg – megnyílt az Andrássy út legújabb étterme, a Bistro Fine is. Az új helyszín a hotel vendégei számára gazdag büféreggelit biztosít, de nem csak a szállóvendégeket, hanem a magyar közönséget is várja, hiszen ideális választás könnyű üzleti ebédekre, családi, baráti összejövetelekre, vacsorákra, és csoportokat is szívesen fogadnak az oldott stílusú, hangulatos étteremben.

A koncepció a borokra épül, és az Enomatic boradagoló rendszer lehetővé teszi, hogy olyan tételek is kóstolhatóak legyenek, amelyek máshol nem elérhetőek. Több mint 100-féle, magyar és nemzetközi borkülönlegesség közül választhat a közönség, ebben Spák Rajmond étterem igazgató áll rendelkezésre, aki nemzetközi sommelier minősítéssel is rendelkezik, étteremvezetői tapasztalatait pedig Londonban szerezte. A konyhai koncepcióért Feke Zoltán executive chef consultatnt felel, az étterem konyhafőnöke pedig Kiripolszki István, aki korábban a Kogart Ház séfje volt. Az ételkínálatot friss alapanyagok, kreativitás és minőség jellemzik, amelyben glutén- és laktózmentes választék is megtalálható. Azokra is gondolt az étterem, akik csak néhány falatot kóstolnának a választott borok mellé, számukra az aktuális, napi ajánlatból könnyű falatkákat, tapasokat, sonka- és sajttálat is kínálnak. Az étterem áprilistól már hangulatos, Andrássy úti terasszal bővül.

További információ: www.bistrofine.hu és www.facebook.com/bistrofine