Megnyílt Gödöllőn a Sissi Fagylaltbirodalom

Szerző: | 2015.06.23 | Céghírek, Hírek

A Sissi Fagylalt Gödöllő Főterén már évek óta bizonyítja, hogy létezik olyan fagylalt, mely egyszerre finom és egészséges, mert nem tartalmaz mesterséges adalékot, csak gyümölcsöket és természetes alapanyagokat. Júniusban a Sissi új üzletet nyitott a Hunyadi János utcában is, ahol zavarbaejtően gazdag a választék: kapható tejmentes, szójamentes, vegán, glutén- és laktózmentes, de még paleo fagylaltot is készítenek a családi vállalkozás konyhájában.

Koncz Andrea már több mint 20 éve foglalkozik fagylaltkészítéssel, bár eredeti szakmája távol áll a hűsítő desszertek világától. Egy szerencsés véletlennek köszönhetően, férjével együtt „megörököltek” egy balatoni fagylaltozót, és attól kezdve nem tudott szabadulni a természetes alapanyagokból készülő fagylaltok világából.

Megalkották a tradicionális magyar sütemények fagylaltverzióját is. Így a Dobos torta, a Lúdláb, a mákos guba, vagy az Eszterházy torta hideg változatban is megkóstolható náluk. Arra pedig különösen büszkék, hogy sikerült néhány történelmi személyiség kedvenc desszertjét is felkutatniuk, így Mária Terézia, Sissi, Blaha Lujza kedvenc desszertjéből készült fagylalt is kóstolható a Sissi Fagylalt két gödöllői üzletében.