Megoldás az ellenőrzött kulcskezelésre

Szerző: | 2015.11.03 | Céghírek, Hírek

Mindig tudni fogja, melyik kulcs hol van, és ki vitte el. A Procontrol KeySafe® Lock automata kulcstároló szekrénye ajtó-, autókulcsok intelligens és ellenőrzött tárolásra szolgál.

Akár interneten keresztül, távolról adhat jogot alkalmazottjának vagy vendégének a megadott kulcs(ok) felvételére és időtartamra. A rendszer PIN kódos, kártyás, mobiltelefonos (NFC) vagy ujjlenyomatos azonosítás után nyitja a szekrény biztonsági zárját, és kizárólag azt a reteszelt kulcsot oldja fel a jogosult számára, amit engedélyeztek.

A kulcsok, kulcscsomók RFID technológiával egyenként azonosítva vannak, csak a jogosult viheti el.
Mindig tudja, melyik kulcs, mikor kinél van, mikor vette fel és hozta vissza, mivel a rendszer naplóz és rögzít minden mozgást.

Fiókos (KeyDrawer) és rekeszes (AutoSafe) változatai kulcsok mellett menetlevél, mobiltelefon, GPS tárolására, töltésére szolgálnak.

A termék segíti a hoteleket, panziókat és kerékpárbérlőket, kiváltja a személyzet munkáját, megelőzi a hanyag kezelést, megoldja az elhagyott kulcsok okozta problémát.

A szekrény számítógépre kapcsolható, távolról lekérdezhető, épületfelügyeleti rendszerbe integrálható, tűzjelzővel összeköthető. Szoftveréhez hotel beléptető, parkoló modul is elérhető.

A rendszer szükség esetén SMS-ben riasztást küldjön a felelősnek. Akár beállíthatja, hogy a visszahozott autók aktuális kilométer állását kötelezően rögzíteni kelljen a készülék érintőképernyőjén.

www.keysafe.hu

(x)