Megoldás minden kihívásra: kiváló eredmények az iCombi-tartozékokkal

Szerző: | 2023.09.05 | Hírek

A Rational eredeti tartozékaival a konyhai szakemberek kiemelkedő és egyenletes eredményeket érhetnek el a megjelenés, az íz és a minőség tekintetében.

Az íz önmagában már régóta nem elég – manapság az ételeknek egészségesnek, táplálónak és hibátlannak kell lenniük. Ezek az új értékelési kritériumok. Amit az egyik ember lát, azt a másik is meg akarja szerezni, pontosan ugyanolyan minőségben és megjelenésben. Nem jelent nagy kihívást azok számára, akik a Rational iCombi Pro-jával dolgoznak. Mivel az eredeti kiegészítőkkel kombinálva a hús megkapja páratlan steakhouse mintáját, a röszti és a tortilla mindig egyforma, a hasáb pedig szinte zsiradék nélkül – és minden töltéssel megbízhatóan – elkészíthető.

Egységes csíkozással grillezhetők a húsok, zöldségek, halak | Fotó: Rational

„A kétoldalas kiegészítők különösen praktikusak és sokoldalúak” – mondja Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója. „Ha zöldséget, halat vagy húst akarok klasszikus grillcsíkokkal vagy eredeti amerikai steakhouse mintákkal, akkor a kereszt- és csíkos grillrács jöhet szóba. A grill- és pizzatányér viszont finom mintákat hoz létre az egyik oldalon, és simát a másik oldalon, ami pedig tökéletes pizzához, tortákhoz és kenyérhez.” Mindkét tartozék kiváló főzési eredményt garantál, mert kifejezetten a Rational számára kifejlesztett TriLax bevonat ideális hővezető képességet biztosít, és támogatja a barnulást akár 300 Celsius fokon.

Ha a termék méretének is egységesnek kell lennie, a szakemberek a Multibakerhez fordulnak. Az integrált kerek formákban például tükörtojás, omlett, röszti vagy tortilla tökéletesen adagolható, és az eredmény mindig ugyanolyan lesz.

Az iCombi Pro kiegészítői egyenletes megjelenést, ízt és minőséget garantálnak | Fotó: Rational

Ha viszont nagy mennyiségű halrudat vagy sült krumplit szeretne elkészíteni, a legjobb, ha ezt a CombiFry-ban csinálja – és ropogósra sikerül extra étolaj hozzáadása nélkül. „A zsírmegtakarításnak köszönhetően a sült krumpli például akár 40 százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint egy hagyományos olajsütőben elkészítve” – magyarázza Szekeres Tibor.

A Rational eredeti tartozékaival a konyhai szakemberek kiemelkedő és egyenletes eredményeket érhetnek el a megjelenés, az íz és a minőség tekintetében. További információk, kiegészítő tartozékok és teljesítmény-összehasonlítások a rational-online.com oldalon találhatók.
________________________________________________________________________________________________________________________________________

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.:+36 30 200 8212
E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com
Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG

Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)