Megújul és kibővül az Albapark autópálya-étterem

Szerző: | 2016.08.31 | Céghírek, Hírek

Jelentősen megújul a következő hónapokban a székesfehérvári Albapark étterem: az M7-es autópálya 60-as pihenőjében immár több mint harminc éve működő, jelenlegi épületében 2009 óta üzemelő autópálya-étterem teljes belső átépítésen, illetve fejlesztésen esik át.

Az éttermen belül eddig széttagolt bisztró, illetve készételpult közös helyre, az étterem közepére kerül, így a nyitva tartási idő alatt folyamatosan egy helyen érhetők el a készételek, frissensültek, a reggelik, szendvicsek, illetve kávék. A vendégeknek így egyszerűbb, könnyebb a választás a kínálatból, illetve még gyorsabb lesz a kiszolgálás. Továbbra is üzemel majd a nemrégiben megnyitott látványpékség, ahol helyben, frissen sütött pékáruk készülnek folyamatosan. Az új pult kialakításával párhuzamosan teljesen új bútorzatot kap a bisztró rész: a kényelmes bútorok és az élő növényfal kellemes környezetet biztosítanak bármely étkezéshez. A jövőben pedig ingyenesen igénybe vehető üzleti tárgyaló és rendezvényterem is helyet kap majd az étteremben.

A bútorzat mellett az étterem kínálata is jelentősen bővül: a hagyományos magyaros ételek mellé frissen készült, szuvidált fogások is elérhetők lesznek az kínálatban, továbbá bővül a napközben kapható sütemények száma is.

Az átépítés októberben kezdődik és várhatóan jövő tavasszal ér véget. Az étterem az átépítés alatt is folyamatosan üzemel majd. A beruházás teljes költsége várhatóan meghaladja az 50 millió forintot és mintegy 15 új munkahelyet hoz létre.