Megújult az óbudai Cafe Five

Szerző: | 2017.12.11 | Céghírek, Hírek

Külsőleg és belsőleg is felfrissült az óbudai Kolosy téren található Cafe Five. A már hat éve sikerrel működő étterem-kávézó teljes körű átalakítását részint a megváltozott fogyasztói igényekre történő reflektálás indokolta, másrészt a megszokottnál még magasabb nívón történő vendégkiszolgálásra való igény.

A hely komplexitása az átalakítást követően is megmaradt, sőt még jobban hangsúlyt kaptak az egyes napszakokhoz köthető tevékenységek. Megújult és felfrissült a reggeli kínálat, a korábbi választék bővítése mellett, a felújítás során az elviteles megoldások tökéletesítésére és a minőségi alapanyagokra helyezték a hangsúlyt, így mostantól – többek között – bajor kézműves sajtokkal és Gál Zsolt mesterszakács húsaival, kolbászaival készülnek a reggelik.

Cafe FiveA reggeli kínálaton túl az ebédmenü is átalakult, a hetente frissülő választék helyett a legnagyobb kedvencek maradnak terítéken, amit egy új, krétatáblás rendszer egészít ki. Ezen a szezonális fogások, a levesek, köretek és desszertek mellett a kisebb pincészetek tételei és kézműves sörök találhatók.

A Cafe Five továbbra is kínál speciality és olasz kávékülönlegességeket. Az őrlőkben többek között – a ház kedvelt Lamborghini kávékeverékei mellett – 100%-os Bazzara robusta és arabica található, valamint a Gál Miklós barista nevével fémjelzett Red Baggies kávék várják a vendégeket. A széles kávéválasztékból a Cafe Five szakképzett baristái – a világ élvonalába tartozó – San Remo Opera kávégép segítségével készítik el a kívánt italokat.

 

További információ: http://cafefive.hu/

https://www.facebook.com/CafeFiveSzepvolgyi/