Megújult a Marriot Hotel – új koncepció és két új séf erősíti a belvárosi szállodát

Szerző: | 2019.03.26 | Hírek

A Budapest Marriott Hotel gondolt egy nagyot, és újragondolta éttermét, így most már az épületben a DNB Budapest fogadja a látogatókat. A modern magyar étterem a farm to table koncepciót követi, melyet a Marriott Hotel csapatához 2019 év elején csatlakozó Varga Roland éttermi séf és Konstantinos Kranakis executive séf vezetett be.

A megújult étterem dizájn tekintetében a hotel belsőépítészetét követi, amelynek elemeit a Bauhaus stílus és kubista műalkotások ihlették, és amelyek a közösségi terek otthonosságát biztosítják. A tervezők antik sárgarezet, acélt, gránitot, tölgyet, fehér Carrara márvány ötvözetet és bőrt is felhasználtak. A DNB legfőbb dizájneleme azonban az étterem nyújtotta páratlan dunai panoráma.

A DNB Budapest legfőbb törekvése, hogy minőségi hazai alapanyagokból készült, modern, magyaros ízeket, és neves magyarországi borrégiók borait mutassa be. A 210 fő befogadására alkalmas, egyedülálló panorámát nyújtó DNB Budapest nevét természetesen a Duna közelsége inspirálta. Az étterem évente négy alkalommal jelentkezik majd új menüsorral.

„A felújítással két fő célunk, hogy növeljük a nem hotelből érkező vendégek számát, és hogy kellemes időtöltést biztosítsunk hotelvendégeinknek” – mondta Arne Klehn, a Budapest Marriott Hotel vezérigazgatója. „Büszkeséggel tölt el, hogy ugyan az átalakítás hosszú folyamat és kemény munka volt, mindvégig számíthattunk séfjeinkre és a hotel teljes személyzetére, lelkesedésére.”

A DNB étteremmel egyidőben debütált a Budapest Marriott Hotel megújult bárja, a Liz and Chain is. A bár minőségi időtöltést kínál a helyi közönségnek, a hotelvendégeknek, az átutazóknak, a munkaügyben érkezőknek és a kikapcsolódásra vágyóknak. A Liz and Chain reggelivel és ebéddel, különleges korlátlan délutáni pezsgőfogyasztással és koktélválasztékkal várja a látogatókat. Emellett számos exkluzív esemény, így például kóstolók, teraszpartik és teadélutánok is várják majd a vendégeket.