Mentés másként – konferencia a fenntarthatóságról

Szerző: | 2017.03.24 | Események, Hírek

Vajon miért fontos egy felelősségvállalásról szóló konferencia a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak? Elterjedt tévhit, hogy a nagyvállalati, azon belül is leginkább a multik “reszortja” a felelős működés, a felelősségvállalás. Pedig a mikro-, kis-és középvállalkozások, nap, mint nap felelősséget vállalnak, többet, mint kívülről gondolni lehet.

A munkáltatók jelentős része kis- és középvállalkozás, a tulajdonosok és menedzserek a saját bőrükön érzik, mennyire fontos a társadalommal – másképp fogalmazva az ügyfelekkel, partnerekkel, vevőkkel – való együttműködés. A Mentés Másként Konferencia és Kiállítás kérdéseket vet fel, és válaszokat ad arra, mitől lesz egy kisebb cég felelős, hogyan legyen aktív tagja a közösségének, mindezt úgy, hogy az szerves része a tevékenységének. A jól kiválasztott stratégia ugyanis nem igényel külön forrást, sokkal inkább odafigyelést, együttműködést, és ezerszeresen megtérül.

A konferencián olyan tippekkel és ötletekkel, gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodhatnak, melyek belesimulnak a működésbe, jól használható márkaépítő eszközök. A minőségi termékek iránt érdeklődő célcsoport jelentős része ma már érzékeny a társadalmi hasznosságra, aki lemarad, kimarad!

További információ: www.mentesmaskent.ittvagyok.org