MICE Business Day novemberben

Szerző: | 2021.10.12 | Hírek

2021-ben ismét várják a céges rendezvényekkel és üzleti utazásokkal foglalkozókat Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fórumán.

A networking eseményen közel 80 hazai és külföldi rendezvényhelyszín, programgazda, szálloda, rendezvénytechnikai cég, incentív programokat kínáló szolgáltatók, vasúti társaságok, autókölcsönzők mutatkozik be egy helyen. Az innovatív megoldások, csapatépítő tréningek és ötletetek közül jó párat ki is próbálhatnak a jelenlévők. Szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések keretében a résztvevők megtudhatják, hogyan alakul a céges rendezvények piaca, az üzleti utazások, melyek a hazai konferenciaturizmus kilátásai, illetve az egész napos cateringen kipróbálhatja az új helyszín gasztronómiai kínálatát.

A kiállítók folyamatosan bővülő listája ezen linken érhető el. A programmal kapcsolatos részletekről az esemény Facebook-oldalán is tájékozódhat.

Helyszín: Hungexpo Kongresszusi Központ
Időpont: 2021. november 9.

Azt esemény szervezője a Turizmus Kft., szakmai partnerei a Magyar Kongresszusi Iroda, stratégiai partnerei a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Hungexpo Zrt.