MICE Business Day november 20-án

Szerző: | 2018.10.17 | Események, Hírek

Nemzetközi szakmai workshop rendezvényszervezőknek és üzleti utaztatóknak, izgalmas előadásokkal és konkrét üzletkötési lehetőségekkel november 20-án, a Millenárison.

Unja a megszokott céges rendezvényeket? Szeretné megismerni a leginnovatívabb rendezvénytechnikai megoldásokat? Kíváncsi a legújabb hazai és környező országokbeli konferencia és rendezvény helyszínekre? Netán céges csapatépítő vagy incentív ötleteket keres? Vagy izgalmas tréninghelyszínekre kíváncsi? Profi catering céget keres?

Érdeklik a legújabb rendezvényszervezési és üzleti turisztikai trendek?

Akkor Önnek is ott a helye a MICE Business Day workshopon.

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen. A kötelező online regisztrációs ívet és további információkat itt talál:

http://micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php

 A workshop vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és elsősorban környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit. A kiállítók között szerepelnek külföldi és hazai üzleti szállodák, konferenciahelyszínek, különleges attrakciót és incentív programokat kínáló szolgáltatók, vasúti-, légi- és hajóstársaságok, autókölcsönzők, valamint külföldi desztinációk. A kiállítók listáját a http://micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

A MICE Business Day szervezői kiemelten fontosnak tartják, hogy az esemény mindig új helyszínen kerüljön megrendezésre. A Groupama Aréna, a Várkert Bazár és a Pesti Vigadó után ezúttal egészen más környezetben, a Millenáris B épületében kap teret az egy napos workshop és kísérő eseményei. A szakmai megbeszélések mellett a gasztronómiai élményekről budapesti és vidéki éttermek, food truck-ok és catering cégek gondoskodnak.

A reggeli egyórás szakmai fórum középpontjában a „zöld” rendezvények állnak, valamint bemutatkozik a szakmának Horvátország új magyarországi képviselője is.

Kiemelt partner: