Minden, ami HORECA a Sirha Budapesten

Szerző: | 2022.03.02 | Események, Hírek

Számos szakmai konferencia, újdonság és színvonalas verseny várja az érdeklődőket a Sirha Budapesten. A szakkiállítás ad helyet a már hagyománnyá vált Desszert Versenynek és a Közétkeztetési szakácsversenynek, de a baristák számára is adott a lehetőség bizonyítani a Sirha Coffee Challenge versenyen.

 

Szakmai programmal készül többek között a Magyar Cukrász Ipartestület és a Magyar Pékszövetség mellett a Pannon Gasztro Akadémia és az MNGSZ, a magyar gasztronómia és turisztika népszerűsítése céljából. A csomagolóipar képviselőit ismét várja a CSAOSZ konferencia. Továbbá szó lesz a fenntartható vendéglátásról, a mentes élelmiszerekről, sőt, még a Halal-tanúsítvány megszerzésének a módjáról is.

Ezenfelül a Nemzetközi Innovációs Verseny díjait is átadjuk, a nyertes pályázatok pedig megtekinthetők a kiállítás ideje alatt.

2016 után ismét Budapesten dől el a Bocuse d’Or Európai Döntője!

A Bocuse d’Or Európai Döntő a Sirha Budapest utolsó két napján, 2022. március 23-án és 24-én zajlik majd.

A Sirha Budapest idén először hibrid formában várja az érdeklődőket

Az élő találkozásokon kívül a virtuális kiállítási térben is elhelyezhetik ajánlataikat a kiállítók, a látogatók pedig könnyedén felvehetik a kapcsolatot kiállító üzleti partnerükkel.

Kattintson ide a díjmentes szakmai regisztrációért!

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet a kiállítás bejáratánál ellenőriznek.

További információ: Sirha Budapest

(X)