Mit esznek a sztárok a Szigeten?

Szerző: | 2016.08.10 | Események, Hírek

Idén második alkalommal készíti a Sziget legnagyobb sztárjainak ételeit és szolgálja ki, néha meglepő, kívánságait a KIOSK Budapest, a fesztiválköztársaság Nagyszínpadának backstage-ben.

Az augusztus 10-én kezdődő fesztiválon közel 100 alkalmazottal, 7000 adag étellel és mindenre megoldást találó séffel dolgozik a KIOSK csapata azon, hogy a nemzetközi sztárfellépők megtalálják a nekik legjobban ízlő ételeket. „A backstage ételkínálatának összeállítása komoly kihívás, hiszen az egyszerű magyaros fogásoktól, a kifinomult ételekig minden kell tartalmazni a menünknek” – meséli Orosz Gábor, a KIOSK executive séfje. Mint elmondta, idén a BBQ-ra helyezik a hangsúlyt, ezért egy igazi, bükkfatüzeléses szmókerben készülnek majd az omlós húsfalatok, a vendégek szeme előtt.

„Természetesem nem szabad megrettenünk, akkor sem, ha olyan különleges kérésekkel találjuk szembe magunkat, mint a manuka méz, kecsketej vagy az organikus majonéz. Ez utóbbit nagyon nehéz beszerezni, így magam készítem el bio alapanyagokból” – magyarázza a séf. „Az elmúlt években volt már példa arra is, hogy valaki ad hoc sushit rendelt, ezért felpattantam a robogómra és beugrottam a belvárosba, hogy beszerezzem. Eddig mindent megoldottuk, nem tudnak kifogni rajtunk“ – meséli mosolyogva a KIOSK konyhájának főnöke.