MOËT & CHANDON PEZSGŐVEL ÜNNEPELTEK A GOLDEN GLOBE SZTÁRJAI

Szerző: | 2020.01.08 | Hírek

A Moët & Chandon büszke arra, hogy 29. éve ünnepelhet együtt Hollywood vezető filmkészítõivel és legfényesebb csillagaival, mint a Golden Globe díjátadó hivatalos pezsgőszállítója.

A kulisszák mögött a Golden Globe-díjas rendezők és a díjazottak mind Moët champagne-nyal ünnepeltek, köztük Brad Pitt, Sam Mendes, Quentin Tarantino, Ellen DeGeneres, Laura Dern, Patricia Arquette, Renée Zellweger, Stellan Skarsgard, Sofia Vergara és Matt Bomer.

Idén a francia champagne-ház népszerű jótékonysági kezdeményezésének, a „Toast for a Cause” 11. évfordulója alkalmából, több mint 1500 Moët Mini-t szolgáltak fel a vörös szőnyegen.

Hírességek, köztük Scarlett Johansson, a ház barátja, valamint Olivia Coleman, Helen Mirren, Charlize Theron, Winnie Harlow, Pierce Brosnan, Shailene Woodley, Adam Driver, Phoebe Waller-Bridge, Billy Porter, Carol Burnett, Saiorse Ronan, Karamo Brown és még sokan mások emeltek a magasba egy Moët Mini-t. Ezzel a gesztussal a sztárok az általuk preferált jótékonysági szervezetet támogatják, a Moët & Chandon ugyanis minden minipalack után adományt ajánl fel a résztvevők nevében.

Ennek eredményeként a Maison többek közt olyan jótékonysági szervezeteknek adományozott, mint a Solar Responders, egy Scarlett Johansson által támogatott szervezet, amelynek feladata, hogy megújuló energiaforrást biztosítson a készenléti egységek számára, akik így sokkal hatékonyabban menthetnek életeket vészhelyzetekben (www.solarresponders.org ). Olivia Coleman támogatásával a River Phoenix Alapítvány (https://www.centerforpeacebuilding.org/), a Helen Mirren által kiválasztott „Meals on wheels Australia” (https://mealsonwheels.org.au/), vagy a Winnie Harlow által támogatott „Me to We” (https://www.metowe.com/) szintén a kiválasztott szervezetek között volt.

Az este folyamán a francia champagne-ház olyan hírességeket is megvendégelt, mint Jennifer Lopez, Robert De Niro, Martin Scorsese vagy Eddie Murphy. A gálaesten két kiváló pezsgőt, a Rosé Impérialt és az évjáratos Grand Vintage 2009-et magnum palackból szolgálták fel, illetve bemutatásra került a 77. Golden Globe Díjátadó hivatalos koktélja a „The Moët Golden Hour”, melyet idén az elismert LaQuan Smith fashion designer készített el. Egy elegáns, még otthon is könnyen elkészíthető ital, amelyet a nagy estéket megelőző varázslatos pillanatok inspiráltak.