Nagykonyhai eszközöket keres? Ne hagyja ki ezt az online árverést!

Szerző: | 2021.05.19 | Konyha

Gőzerővel startol újra a vendéglátás – de most még nem késő beruházni néhány nagykonyhai eszközre, melyek minden téren jobbá teszik a munkát! Kezdésként nézzen szét az Intergavel internetes aukcióján, ahol alig néhány éves berendezésekre és kiegészítőkre lehet licitálni rendkívül kedvező áron!

Az Intergavel neve jó ideje egyet jelent a garantáltan jó vételt jelentő, használt eszközökért zajló vállalati aukciókkal. Ebből pedig most a vendéglátással, cateringgel foglalkozó cégek, nagykonyhák is profitálhatnak! Az aukciósház honlapján most egy nagyvállalat mintegy 50 korszerű nagykonyhai berendezésére és kiegészítőjére lehet licitálni.

Rozsdamentes pult mosogatóval

A kínálatban szerepel két 2016-ban gyártott, grill- és woklappal ellátott, Rieber nagykonyhai pult! Hasonlóan fiatal, sőt esetenként ennél is újabb tételek jellemzik a teljes választékot is, melyben egyebek mellett találunk mosogatógépet, egy 2019-es hűtő-fagyasztót, melegen tartó- és hűtőpultokat, grill- és woklapokat, gőzpárolót, villanytűzhelyt, olajsütőket, fagyasztókat és további hasznos kiegészítőket.

Nagykonyhai pult grill lappal és wokkal

Az online árverés 2021. június 7-én zárul. A további részleteket, beleértve a személyes megtekintéssel kapcsolatos tudnivalókat, megtalálják az aukció honlapján, ahol licitjeiket is megtehetik:

https://intergavel.com/auction_details?auction_id=820

Woklap

További információért keresse az Intergavelt, a vállalati aukciósházat!

+36 30 353-7481, +36 30 839-5081, +36 23 200-120

info@intergavel.hu

Munkapult

(X)