Ők a szegediek kedvenc vendéglátó szakemberei

Szerző: | 2017.10.31 | Események, Hírek

Véget ért az egy hónapig tartó vendéglátós kampány Szegeden, ahol a Rádió 88 kereste a legkedveltebb szakácsokat, cukrászokat, illetve pékeket, és a hallgatók nevezhették be favoritjaikat a játékba.

Hetvennél is több szakembert neveztek be a szegediek, ám közülük csak 53-an vállalkoztak a játékra. Akik elindultak a megmérettetésen, azokat fényképpel és néhány mondatos bemutatkozással jobban is megismerhették azok, akik esetleg csak közvetetten ismerték a versenyzőket.

A verseny során a közösségi oldalon, SMS-ben és a Rádió 88 applikációján keresztül lehetett szavazni a szakemberekre. Több 100 ezren ember tekintették meg a fényképeket, és tízezernél is több szavazat érkezett a felületeken, amelyek összesítését követően egy vendéglátós buli keretében adták át a díjakat a Hungi Vigadóban.

A legkedveltebb pék Horváth János lett a Tápai Balázs Pékség munkatársa. Cukrászok közül a torta és sütemény kategóriájában indult ifj. Szabadi István, a Kati Cukrászda oszlopos tagja szerezte meg a legtöbb szavazatot és ezzel lett az abszolút első. A szakácsok közül Kószó Zoltán, az Öreg Honvéd Kisvendéglő rutinos tulajdonosa és főszakácsa végzett az első helyen.