Olasz gasztropiknik Budapest közepén

Szerző: | 2015.06.03 | Események, Hírek

A Buongiorno Italia! rendezvény június 6-án Budapestre varázsol egy falatnyi Olaszországot. Szombaton ugyanis a belvárosi Eiffel téren egész napos gasztropiknik várja a lazítani vágyókat.

A nyár jegyében hűvös buborékokra, koktélokra, különleges antipastikra és persze krémes fagylaltokra számíthatnak az érkezők napozós-heverészős környezetben, olasz módra.

A NU bor- és bisztronómia belső terében jobbnál jobb olasz kávék kapnak helyet, a terasz pedig piactérré alakul, ahol késő délelőttől estig kóstolgathatnak a vendégek. Belépődíj nincs, a látogatók 900 forintos kupon megvásárlásával kávézhatnak az espressótól a jeges lattékig, az egyéb ételek és italok vásárlása a standoknál, készpénzes fizetéssel történik.

A NU izgalmas olasz étlappal és teli piknikkosarakkal készül az eseményre, és kísérőprogramokból sem lesz hiány a latte art bemutatótól a kora délutáni Vespa-felvonulásig, FIAT-sarokig, az eseményhez illő zenéről pedig DJ Luca Pantani&Davide gondoskodik.

Az egész napos programot a BL-döntő zárja, ahol a Juventusért szurkolhatnak az olasz foci rajongói. Pokrócot érdemes hozni a piknikhez, esőben pedig a NU bisztróban zajlanak a kóstolók és kísérőesemények.

A Buongiorno Italia! rendezvény a milánói világkiállításhoz is kapcsolódik.

Az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE-Agenzia) budapesti irodája a szervezőkkel és az illycaffé hazai képviselőivel közösen Expo Klubot tart a helyszínen 11.00-12.00 óra között, hasznos információkkal és érdekességekkel szolgálva az októberig zajló, 10 millió látogatót váró világkiállításról.

Dátum: 2015. június 6. 11.00 – 21.00 óra között

Helyszín: NU Bor és Bisztronómia + Eiffel tér (a Nyugati pályaudvar mellett)

Facebook eseményoldal: https://www.facebook.com/events/1571968673078178/