Olasz Gasztronómiai Világhét harmadszor

Szerző: | 2018.11.15 | Események, Hírek

Az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ITA) a harmadik alkalommal megrendezendő Olasz Gasztronómiai Világhét alkalmából borkóstoló mesterkurzust és olasz magyar üzleti találkozókat szervez, melyre szeretettel várja az érdeklődőket.

Barbara Tamburini borszakértő “Hagyomány és minőség. Utazás a regionális olasz borok világában” címmel tart előadást, mely során egy-egy kiválasztott bor bemutatásán és ízlelésén keresztül kalauzolja el a résztvevőket Olaszország neves borvidékeire.

Előzetes program:

Regisztráció: 8.30.-9.00

Céges találkozók: 9.00-11.00

Borkóstoló szeminárium:11.00-13.00

Céges találkozók: 13.00-16.00

 

Időpont: 2018. november 22. (csütörtök) 9:00 óra

Helyszín: Hotel Marriott, Erzsébet bálterem  (cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.)

A szemináriumon az alábbi borok kerülnek bemutatásra: Vigna Dorata Franciacorta Brut, Fiorfiore, Donnachiara Greco di Tufo, Traminer Aromatico, Barolo, Montepulciano D’Abruzzo Riserva Colline Teramane, Brunello di Montalcino, Le Sabbie dell’Etna, Primitivo di Manduria ‘Sessantanni’, Corte Giara.

A szeminárium előtt és azt követően b2b találkozókra kerül sor. A résztvevő 10 olasz cég elsősorban bor, grappa, édességek, olíva és egyéb autentikus mediterrán termékeikkel szeretnék megismertetni a magyar piacot.

A rendezvény mindkét szekcióján való részvétel meghívott vendégeink számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva érhet el.

Részvételi szándékát kérjük jelezze felénk, lehetőség szerint november 22-én reggelig a budapest@ice.it email címen.