Olaszország a SIRHA Budapesten

Szerző: | 2022.03.10 | Események

Érdemes lesz ellátogatniuk a SIRHA Budapest élelmiszeripari vásárra az olasz konyha rajongóinak, hiszen az Olasz Külkereskedelmi Intézet (ITA) standján idén 28 gyártó mutatkozik be, illetve olasz főzőshow-k gazdagítják majd a programot.

A kiállítók Olaszország különböző régióiból érkeznek a vásárra, nagyon változatos termékkínálattal.

A kiállítók katalógusa az alábbi képre kattintva tekinthető meg.

Az Olasz Szigeten kialakított előadótéren március 22–24. között olasz friss és száraz tésztákból készült ételeket kóstolhatnak a látogatók, és minden nap más ételek kerülnek bemutatásra. Olyan különlegességek, mint ízesített rizottók, édes ricotta sajtok és sok más tipikus olasz élelmiszer kóstolására lesz lehetőség.

Az Olasz Külkereskedelmi Intézet (Italian Trade Agency) évek óta az egyik legjelentősebb kiállító a SIRHA Budapesten. Az Olasz Nagykövetség Kereskedelemfejlesztési irodájaként működő intézmény feladata az olasz–magyar kereskedelmi kapcsolatok ápolása és a Made in Italy termékek népszerűsítése, összhangban az olasz kormány és a Külügyminisztérium irányelveivel. Az ITA világszerte öt kontinensen van jelen, 78 külföldi irodából álló hálózata révén. Elsősorban az olasz kis- és középvállalkozásokat támogatja a külföldi piacok elérésében. Workshopokat, szemináriumokat, promóciós rendezvényeket és B2B találkozókat szervez, melyek révén kereskedelmi együttműködések születhetnek.

(X)