Olvassa online a „Magyarország vár” magazin decemberi számát!

Szerző: | 2022.12.02 | Hírek

Mit szeretnél karácsonyra? Ugye, ismerős az ilyentájt rendre elhangzó kérdés? Megkönnyítjük a választ, Kedves Olvasó, tárgyak helyett ajándékozzon utazási élményt szeretteinek! Ehhez bőven talál ötleteket belföldi utazási magazinunk idei utolsó számában.

Az utazási élményeket ugyan nem lehet feltenni a polcra, viszont egész életünkön át elkísérnek, és felidézve az átélt örömöket, újra és újra boldogsággal töltenek el, sőt a rosszabb napokon is átsegíthetnek.

Wellnesshétvége legyen, vagy városnézés? Kalandtúra a barátokkal, netán vacsora egy hőn vágyott étteremben kettesben? Végtelen a lehetőségek kínálata, és nem is kell azokat sokáig keresgélni. Ha csak fellapozzák a Magyarország vár magazin korábbi lapszámait – amelyek online elérhetők a turizmus.com-on – számos olyan utazási ötletet, felfedezésre ajánlott hazai tájat, várost, látnivalót találhatnak benne, amelyek megismerésével maradandó örömöt szerezhetnek családtagjaiknak, barátaiknak – és ezáltal önmaguk számára is.

Idei utolsó lapszámunkból kiemelten ajánljuk családbarát fürdőinket, amelyekért nem kell messzire utazni, hiszen páratlan gyógyvízkincsünknek köszönhetően szerte az országban könnyen elérhetők a termálvizes medencék és mellettük a pihenést, feltöltődést vagy épp a szórakozást szolgáló vízi élmények, pezsgőfürdők, szaunaparkok, óriáscsúszdák.

Vidéki városainkban télen sem lehet unatkozni, Nyíregyházán például biztosan nem, azonban advent idején számos településen várják a látogatókat a karácsonyi ráhangolódást segítő ünnepi programokkal is. A hideg hónapokban remek kikapcsolódást nyújthat egy kiállítás megtekintése, ám ha inkább kirándulni támad kedvük, vegyék be magukat a Mátra kistestvérébe, a Cserhátba, amely a túrázásnál sokkal több élményt tartogat.

Megnézem a MAGYARORSZÁG VÁR magazin decemberi számát >>>

A lap főtámogatója: