Ön készen áll? A Rational támogatja az újranyitást a gasztronómiában

Szerző: | 2021.05.06 | Hírek, Konyha

Amikor az éttermek, bárok és kávézók hónapokig tartó várakozás után újra megnyitnak, nagy lesz a roham, és a vendéglátóiparnak erre fel kell készülnie. Ezért a Rational jelenleg élő bemutatókat szervez az iCombi és az iVario főzőrendszereivel, amelyek pontosan ehhez a rohanó időszak igényeihez igazodnak.

Az „Ön készen áll?” mottó alatt tapasztalt séfjeink által szervezett bemutatók középpontjában a hatékony termelés, az új ötletek és a tartósan jó minőségű élelmiszerek állnak. „Támogassuk az étkeztetési ágazatot abban, hogy ismét a lehető legjobb és természetesen jövedelmező módon fogadja a vendégeket” – magyarázta Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója. Ezért ezek a bemutatók ingyenesek, és a résztvevőknek nem kell feltétlenül ügyfeleknek lenniük, és nem kell kötelezettséget vállalniuk a Rational felé.

Szekeres Tibor tovább folytatja: „Roadshow-inkon élő főzőbemutatókat szervezünk az ország számos pontján, így az érdeklődők megismerhetik főzőrendszereinket, akár lakhelyük közvetlen közelében is.”

Emellett fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy az élő bemutatókra higiéniai koncepciót dolgoztak ki, amelyek legfontosabb részét a távolsági szabályok jelentik. Ezért rendezvényenként csak korlátozott számú résztvevő lesz, ami azt jelenti, hogy ajánlatos időben regisztrálni weboldalukon. Többek között szó lesz az egészséges étkezésekről és a reggeliről.

Az „Ön készen áll?” rendezvényen való részvétel után a Rational ajánlatok is érdekesek lehetnek, hogy megkönnyítsék a vállalkozásindítást. A rendezvényen Vomberg Frigyes séf is részt vesz, aki hiteles beszámolójában saját tapasztalatairól is beszél.

(X)