Optimistán várja a szezont az idén 10 éves Balatoni Kör

Szerző: | 2024.03.26 | Hírek

Optimista a 2024-es és a következő szezonokra vonatkozóan az idén 10 éves Balatoni Kör, amely nemrégiben új elnököt választott, Pach Gábor személyében.

Jubileumi évfordulóhoz érkezett a Balatoni Kör. Az egyesület pontosan 10 évvel ezelőtt azzal a céllal indult, hogy a tagok a régió különlegesen szép és harmonikus környezetében, az év minden napján, a legjobb ár-érték arányban kínáljanak megbízható minőséget. Az egyesület húsz borász és étterem-tulajdonos képviseletével alakult, ma már azonban összesen 62 taggal büszkélkedhetnek.

„Nemcsak a szállodai szektor jelentős balatoni képviselőivel erősödött a szervezet, hanem többek között pékség tulajdonos, élsportoló, termelő, valamint vendéglátós szakképzési centrum vezető is csatlakozott hozzánk, hogy a Balaton iránti elkötelezettséggel tegyük páratlan élménnyé a régióban töltött időt” – összegezte a jubileum alkalmából a Balatoni Kör elmúlt 10 évének legkiemelkedőbb eredményeit Pach Gábor, az egyesület nemrég megválasztott új elnöke.

Az egyesület működését a mai napig az alapító tagok által megfogalmazott cél határozza meg: az egész éves (négy évszakos) szezonalitáson túl kiemelten fontos a Balaton értékeinek és érdekeinek képviselete. Épp ezért szívügyüknek tekintik, hogy a balatoni kommunikáció hiteles, objektív és tényeken alapuló legyen.
____________________________________
Forrás: turizmus.com
Kép: Pesthy Márton