Öt újabb szállodát nyit meg a Danubius Hotels és az Ensana

Szerző: | 2021.05.26 | Hírek

Újranyit a Hilton Budapest és júniustól további budapesti, balatoni és hévízi szállodák is fogadnak vendégeket.

Az élénk belföldi keresletre reagálva további balatoni és hévízi házait nyitja meg a Danubius Hotels és az Ensana. Emellett bízva a fővárosi forgalomnövekedésben hamarosan három újabb budapesti szálloda is vendégeket fogadhat, köztük a budavári Hilton Budapest.

Május 13-án újranyitottak a Danubius Hotels és az Ensana első vidéki szállodái. A Danubius Hotels az első vendégeket kreatív megnyitóval, olimpiai bajnok vízilabdázókkal, izgalmas programokkal fogadta. A kedvező csomagajánlatok mellett rugalmas foglalási feltételekkel, megújult szolgáltatásokkal várják a vendégeket. A Danubius Hotels tavaly sikeresen bevezetett szigorú higiéniai szabályzatával, a Biztos Pihenés Protokollal, biztonságos környezetben és a feltöltődést garantáló szolgáltatásokkal nyitnak újra a szállodák.

A nyitás iránti élénk érdeklődés és az előzetes foglalások emelkedése miatt a Danubius Hotels és az Ensana a belföldi forgalom további élénkülésében bízva újabb vidéki hotelek megnyitását jelenti be. Június 10-től a balatonfüredi Danubius Hotel Annabella, míg a gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó Ensana Thermal Aqua június 18-tól várja feltöltődni vágyó vendégeit.

A fővárosi kínálat szélesítése érdekében 2021 júniusától további budapesti szállodáik is megnyitnak. A kiváló belvárosi elhelyezkedésű Danubius Hotel Erzsébet City Center és az Ensana Thermal Margitsziget június 1-től, az elegáns Hilton Budapest a világörökséghez tartozó Budai Várnegyed szívében június 14-től várja a Budapestre látogatókat.

 

Fotó: Pr