Pale Ale a Drehertől

Szerző: | 2018.03.20 | Hírek, Italsor

Márciustól kapható a Dreher új terméke, a Pale Ale, a nagy múltú márka felsőerjesztésű, kellemesen kesernyés ízvilágú, ale típusú söre dobozos és üveges kiszerelésben, amelyet csapolva is élvezhetnek majd a fogyasztók.

A Dreher több évtizedes tapasztalatával most egy igazán különleges sört dob a piacra, ami tökéletes választás lehet azoknak, akik valami újat szeretnének kipróbálni és azoknak is, akik csak egy kicsit szeretnének elszakadni a megszokott ízektől. Az elmúlt években ugyanis a magyar fogyasztók közül mind többen döntöttek úgy, hogy kipróbálják a kevésbé megszokott változatokat is, ebből a trendből kiindulva alkotta meg a márka legújabb termékét, a Pale Ale-t, amellyel úgy kínál egy teljesen új ízélményt a fogyasztóknak, hogy közben azok sem fognak benne csalódni, akik a hagyományos lager típusú sörök mellett teszik le inkább a voksukat.

A Dreher Pale Ale kétféle árpamalátából, pótanyag hozzáadása nélkül készül és a felsőerjesztésű sörök táborát erősíti, összetettebb ízhatással, a kesernyés ízbe gyümölcsös frissesség is vegyül.

A brit eredetű ale sörök világában a Dreher Pale Ale egy könnyen iható, világos, szűrt sörfajtát képvisel, amelyben a kellemesen malátás aromához a komlók frissítő citrusossága keveredik. Háromféle komlóval készül, a tradicionálishoz legközelebb álló hidegkomlózásos technológiával, amely egyedi ízét adja. Az aranyszínű ale zamatos íze ugyanakkor a lagerekétől sem áll nagyon távol.

Egy olyan sörrel szerettünk volna előrukkolni az idei szezonban, amelynek tulajdonságai – könnyedség, teljesebb ízek, zamatosság – alkalmassá teszik arra, hogy bevezethessük fogyasztóinkat az ale-ek világába” – árulta el Négyesi Fruzsina, a Dreher Sörgyárak prémium márkákért felelős marketing vezetője.

„A gyárban több próbafőzetet készítettünk, a döntést pedig a fogyasztóinkra bíztuk, ők választották ki, hogy melyik változat legyen a Dreher-család új tagja, a Pale Ale. Reméljük, mindenkinek elnyeri majd a tetszését” – tette hozzá Séra Péter, a Dreher Sörgyárak sörtermelési főmérnöke.