Paradigmaváltás az étteremben: könnyebben dolgozhat az iVarióval

Szerző: | 2022.06.01 | Hírek, Konyha

Állandó létszámhiány, szűk helyiség, növekvő vásárlói igények, folyamatosan változó étlap – az éttermek számtalan kihívással néznek szembe, amelyek megoldása teljes újragondolást igényel. A Rational, a melegétel-készítés specialistája elgondolkodott azon, hogyan nézhet ki másképp egy éttermi konyha. Az eredmény a két serpenyőből álló iVario, amely kontakthővel működik, és helyettesítheti a tűzhelyet, edényeket, serpenyőt, grill-lapot és tésztafőzőt.

Fotó: Rational

„Az iVario Pro 2-X-et és az iVario 2-XS-t gyakran egy olyan tűzhellyel hasonlítják össze, amelyet folyamatosan továbbfejlesztettek – magyarázza Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója – és számos más készüléket is helyettesíthet a konyhában.“ De ez önmagában nem lenne előny, ha az eredmény, nevezetesen az étel minősége nem lenne megfelelő. Az iVario ezért precíz hőmérséklet-szabályozó rendszerrel rendelkezik, amely nemcsak gyorsan felmelegszik, hanem azonnal tudja, mikor kell csökkenteni a hőmérsékletet a serpenyő alatti érzékeny érzékelőknek köszönhetően. Ennek a gyorsaságnak és a pontosságnak köszönhetően még az olyan kényes ételek sem égnek meg vagy forrnak fel, mint a rizspuding vagy a puding.

A kívánt minőség mindenkori biztosítása érdekében az iCookingSuite folyamatos ellenőrzést és állandó támogatást biztosít az élelmiszer-termelésben. „Minden egy gombnyomással szabályozható” – teszi hozzá Szekeres Tibor. A felhasználónak csak akkor kell beavatkoznia, ha az iVario hangjelzést ad ki a figyelem felkeltésére, például a steak megfordítására.

Fotó: Rational

Az iVario gondoskodik arról, hogy az egyedi specifikációkat pontosan és megbízhatóan hajtsák végre, és hogy az ételeket a lehető legjobb módon kezeljék – elvégre minden szakácsnak van bizonyos elképzelése az étel ízéről, megjelenéséről és állagáról. És ezek most bármikor megbízhatóan és ismételhetően előállíthatók.

A szakképzett munkaerő tartós hiánya, a szűkös hely, a növekvő vásárlói igények és a gyors menüváltás olyan kihívások, amelyekre a jövőben is szívesen válaszolunk. Végül is a konyha teljesen átszervezhető egy iVarióval.

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 Budapest, Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com

(X)